Producten

Paneelsteunen

Slim, snel, sterk en ongelimiteerd te koppelen. 

De afmeting en hoogte van het dak, de ondergrond en het gewicht van de installatie zijn de bepalende factoren bij het plaatsen van zonnepanelen op platte daken. Met SOLARSTELL® kan er altijd en gemakkelijk een passende opstelling samengesteld worden.

Optimaal rendement

Voor het best mogelijke rendement van de beschikbare vierkante meters zijn er ‘landscape-’, ‘portrait-’ en ‘oost-west-’ opstellingen beschikbaar in verschillende hoekgradaties. 

Stabiele montage

SOLARSTELL® is ontwikkeld voor de meest zware condities. De 3mm zware verbindingsprofielen maken het eenvoudig om voldoende ballast voor ieder situatie aan te brengen. Ballast is te plaatsen in zowel de basis als tegen de achterzijde. Verder kan het systeem afgesloten worden met zij- en achterplaten. Behalve een fraai uiterlijk zorgen deze er voor dat ook op licht te belasten daken zonnepanelen gemonteerd kunnen worden. De ballast kan worden gereduceerd tot < 10Kg/m2.

Duurzaam materiaal

De onderdelen van SOLARSTELL® opstellingen zijn vervaardigd uit aluminium en alle bevestingsmiddelen van RVS.

Speciale klus?

Vraagt de situatie om een opstelling die buiten ons assortiment valt? We kunnen u een oplossing op maat aanbieden; u doet immers rechtstreeks zaken met de fabrikant.

Paneelsteunen

Onze nieuwsbrief ontvangen?
Direct persoonlijk advies?
Bel: 033 - 448 0 333
Metaal Unie