Producten

SOLARSTELL® CONNECT

Het lichtgewicht, gekoppelde systeem dat zich sneller laat plaatsen.

Werken met SOLARSTELL® CONNECT is gemakkelijker omdat het is ontworpen voor het snel en goed kunnen plaatsen van grotere projecten.

 

 

 

 

 

 

 

SOLARSTELL® CONNECT

Door de hele opstelling met elkaar te verbinden biedt SOLARSTELL® CONNECT de ultieme lichtgewichtoplossing voor platte daken. Het totaalgewicht van de verbonden opstelling zorgt er voor dat de constructie met minder ballast verzwaard hoeft te worden waardoor de totale dakbelasting veel lager is.

Windvast systeem

Het systeem wordt als geheel op projectbasis aangeleverd met alle benodigde achter- en zijpanelen. Deze zorgen ervoor dat de opstelling voldoende wordt beschermd tegen de invloeden van weer en wind maar ook voldoende ventileert.

Duurzaam materiaal

Alle componenten van SOLARSTELL® CONNECT zijn vervaardigd uit magnelis, aluminium en RVS.

Uw dakplan is het startpunt

Met de online Solarstell calculator calculeert u de benodigde materialen met daarbij alle relevante gegevens zoals o.a. het legplan en de plaatsing van de ballast.

Ondersteuning

Probeer SOLARSTELL® CONNECT bij uw eerstvolgende project en overtuig u zelf van het gemak. Bel: 033 4480333 of email ons via info@solarstell.nl en bespreek met ons  de oplossingen voor u.

SOLARSTELL® CONNECT

Onze nieuwsbrief ontvangen?
Direct persoonlijk advies?
Bel: 033 - 448 0 333
Metaal Unie