Producten

Golfclip / stokschroeven

De snelste en stabielste manier om zonnepanelen op golfplaten te monteren

Met trots presenteren wij een revolutionaire vondst die het monteren van zonnepanelen op het dak gemakkelijker maakt en de installateur veel tijd bespaart.

Stabielere montage

Deze nieuwe vinding van SOLARSTELL® zorgt ervoor dat zonnepanelen sneller op daken van golfplaten gemonteerd kunnen worden en zorgt voor stabielere constructies omdat de druk beter wordt verdeeld. De uitlijning op het dak is hierbij ook nog eens in één keer in lijn. Dit is naast de tijdwinst een groot voordeel (voor het optimale contour heeft tijdens de ontwikkeling overleg plaats gevonden met marktleider ETERNIT). 

Snellere montage

De clip vervangt de traditionele stokschroef constructie en bespaart de tijd die anders nodig is voor het boren van extra gaten en vermindert de kans op lekkage omdat de bestaande bouten worden gebruikt. De bouten waarmee de golfplaten bevestigd zijn worden een stukje losgedraaid, de SOLARSTELL® GOLFCLIP wordt onder de boutkop geschoven en weer aangedraaid. 

Duurzaam materiaal

De SOLARSTELL® GOLFCLIP is vervaardigd uit geëxtrudeerd duurzaam aluminium en aan de binnenzijde voorzien van een EPDM laag voor een waterdichte afdichting. 

Golfclip / stokschroeven

Onze nieuwsbrief ontvangen?
Direct persoonlijk advies?
Bel: 033 - 448 0 333
Metaal Unie